•   +36 (30) 2623-074

BIO rendszer kiépítése

 

Magyarországon is egyre növekvő igény mutatkozik a BIO élelmiszerek iránt. A vásárlók egyre tudatosabbak a fogyasztás terén, sokan keresik a károsanyag mentes élelmiszereket.

Bár még messze nincs akkora a piaci része a BIO termékeknek, mint nyugaton az adatok alapján jól látszik, hogy komoly jövő van a BIO termékekben.

Ha szeretné, hogy vállalkozása is azok közt a vállalkozások közt legyen akik már kitudják szolgálni azokat a partnereket akik keresik a BIO termékeket, de nem tudja, hogy hogy kellene elindúlni ezen az "úton" keressen minket bizalommal!

 

 

 

Az Európai Unióban – így hazánkban is – a mezőgazdasági termékeket, a belőlük készült élelmiszereket és takarmányokat csak akkor szabad ökológiai (biológiai, bio, öko, organikus) jelöléssel forgalmazni, ha a rájuk vonatkozó közösségi és hazai jogszabályok betartása mellett, az állam hatósági kontrollja alatt működő ellenőrzési rendszerben állították elő, és rendelkeznek ezekről igazolással (Magyarországon tanúsítvánnyal).

Kérdése van?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL NEKÜNK ÜZENETÉT!


Tanácsadás: HACCP rendszer kiépítése, ISO 22000 rendszer kiépítése, ISO 9001 rendszer kiépítése, IFS rendszer kiépítése, gyártmánylapok készítése, tápérték számítás, cégek auditra felkészítése, kötelező oktatások megtartása.

Oktatás: HACCP rendszergazda, ISO 22000 belső auditor, ISO 22000 vezető auditor, ISO 9001 belső auditor, ISO 9001 vezető auditor képzések, élelmiszeripari higiénia képzés, élelmiszeripari alapismeretek képzés.
QUALITY POINT KFT   •   MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS ÉS OKTATÁS © MINDEN JOG FENNTARTVA.   •   HONLAPKÉSZÍTÉS